Gyógyszerkereskedelem

Célunk az, hogy kiváló generikus készítményeket tegyünk elérhetővé a lakosság számára – olyan készítményeket, melyek Európa több országában már bizonyítottak. Partnereink mind olyan gyógyszerpiaci szereplők, akik felelős szereplői a világ gyógyszeriparának, transzparens kommunikációt folytatnak, a gyógyítás szolgálatában állnak.

Jártasak vagyunk a magyar gyógyszerpiac törvényi szabályozásait, jogi korlátait illetően. Pontos és naprakész információval szolgálunk minden olyan leendő gyógyszerkereskedelmi cég számára, aki a magyar gyógyszerpiacra lépésen gondolkodik.

Meglévő partnereinket ennek megfelelően hitelesen képviseljük Magyarországon, a szoros együttműködésnek köszönhetően lehetővé tesszük megbízónk számára, hogy naprakész információkat kapjanak a termékeiket érintő piaci változásokról.

A generikus piac diktálta követelményeknek megfelelően már nagy tapasztalatra tettünk szert a vakliciteken való részvétel menedzselésében.

A magyar piacra lépést fontolgató leendő partnerek számára szívesen nyújtunk stratégiai tanácsadást, a termékek törzskönyvezési eljárásától kezdve a logosztikai megoldások feltérképezésén keresztül az esetleges látogatói hálózat megvalósításáig minden területen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *