Gyógyszerkereskedelem

Célunk az, hogy kiváló generikus készítményeket tegyünk elérhetővé a lakosság számára – olyan készítményeket, melyek Európa több országában már bizonyítottak. Partnereink mind olyan gyógyszerpiaci szereplők, akik felelős szereplői a világ gyógyszeriparának, transzparens kommunikációt folytatnak, a gyógyítás szolgálatában állnak.

Jártasak vagyunk a magyar gyógyszerpiac törvényi szabályozásait, jogi korlátait illetően. Pontos és naprakész információval szolgálunk minden olyan leendő gyógyszerkereskedelmi cég számára, aki a magyar gyógyszerpiacra lépésen gondolkodik.

Meglévő partnereinket ennek megfelelően hitelesen képviseljük Magyarországon, a szoros együttműködésnek köszönhetően lehetővé tesszük megbízónk számára, hogy naprakész információkat kapjanak a termékeiket érintő piaci változásokról.

A generikus piac diktálta követelményeknek megfelelően már nagy tapasztalatra tettünk szert a vakliciteken való részvétel menedzselésében.

A magyar piacra lépést fontolgató leendő partnerek számára szívesen nyújtunk stratégiai tanácsadást, a termékek törzskönyvezési eljárásától kezdve a logosztikai megoldások feltérképezésén keresztül az esetleges látogatói hálózat megvalósításáig minden területen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

IRODÁNK ÚJ HELYRE KÖLTÖZÖTT DECEMBER 6-ÁTÓL!

Új címünk:

1052 Budapest,
Vitkovics Mihály utca 3-5.
5. emelet 1. szám

Tel.: +36 1 796 8197
Fax: +36 1 788 5373
E-mail: