PuckPharma Kft.

business_team-1

business_team-1

A PuckPharma Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. vényköteles- és nem vényköteles gyógyszerek, gyógyhatású készítmények, dermakozmetikumok és orvostechnikai eszközök magyarországi forgalmazásával foglalkozik. Olyan multinacionális cégek disztribútora, melyek Európa- és világszerte elismertek, de nem rendelkeznek saját képviselettel hazánkban.

Célunk az, hogy kiváló generikus készítményeket tegyünk elérhetővé a lakosság számára – olyan készítményeket, melyek Európa több országában már bizonyítottak.

Partnereink mind olyan gyógyszerpiaci szereplők, akik felelős szereplői a világ gyógyszeriparának, transzparens kommunikációt folytatnak, a gyógyítás szolgálatában állnak.

Jártasak vagyunk a magyar gyógyszerpiac törvényi szabályozásait, jogi korlátait illetően. Pontos és naprakész információval szolgálunk minden olyan leendő gyógyszerkereskedelmi cég számára, aki a magyar gyógyszerpiacra lépésen gondolkodik.

Meglévő partnereinket ennek megfelelően hitelesen képviseljük Magyarországon, a szoros együttműködésnek köszönhetően lehetővé tesszük megbízónk számára, hogy naprakész információkat kapjanak a termékeiket érintő piaci változásokról.

A generikus piac diktálta követelményeknek megfelelően már nagy tapasztalatra tettünk szert a vakliciteken való részvétel menedzselésében.

A magyar piacra lépést fontolgató leendő partnerek számára szívesen nyújtunk stratégiai tanácsadást, a termékek törzskönyvezési eljárásától kezdve a logosztikai megoldások feltérképezésén keresztül az esetleges látogatói hálózat megvalósításáig minden területen.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük