Polpharma

test-3-1
test-3-1

A Polpharma a legnagyobb lengyel gyógyszer- és gyógyszerhatóanyag-gyártó cég.  Az 1935-ben alapított vállalatot 2000-ben kizárólag lengyel tőke bevonásával privatizálták, amely ezt követően dinamikus fejlődésnek indult és nagymértékű befektetésekbe kezdett.

Mára a cég egy nemzetközi gyógyászati/gyógyszeripari szereplővé vált, amely Kelet-, és Közép Európában, a Kaukázusokban és Közép Ázsiában is jelen van. Lengyelországban és a nemzetközi piacokon hozzávetőlegesen 7500 emert foglalkoztat.

A Polpharma cégnek leányvállalatai vannak Litvániában, Ukrajnában, Fehéroroszországban, Azerbajdzsánban és Üzbegisztánban. Stretégiai együttműködést folytat a szabadalom-átadás területén a spanyol Farmaprojects-szel. A Polpharma termékek több, mint 50 országban kaphatók. A Polpharma csoport portfóliójában 600 termék szerepel, és további 400 felvétele folyamatban van. A cég vényköteles termékek és a fekvőbeteg-ellátásban használatos gyógyszerek széles skáláját gyártja. Specialitása a kardiológiai, emésztő- és idegrendszeri gyógyszerek gyártása, de foglalkozik recept nélkül kapható készítmények gyártásával is. A cég most jelenik meg a biogyógyszerek piacán úgy, mint más cégek partnere, de úgy is, mint saját biogyógyszereket kidolgozó, saját tudományos-kutató műhelyeket létrehozó cég.

A termelés a Helyes Gyártási Gyakorlat (GMP) követelményeinek megfelelő legmodernebb üzemekben zajlik. A cég a legmodernebb technológiákat alkalmazza, amelyek garantálják, hogy a gyógyszerek biztonságosak, és garantálják az alkalmazottak és a környezet biztonságát is. A Polpharma folyamatosan, biztonságosan és hatékonyan vezet be új, a páciensek elvárásainak megfelelő gyógyszerészeti megoldásokat. 2011-ben a cég első helyet ért el a Lengyel Tudományos Akadémia Közgazdaságtudományi Intézete által közzétett, leginnovatívabb lengyel cégek rangsorában.

A Polpharma mottója: Emberek az emberekért. A szociális érzékenység a cég stratégiájának szerves részét képezi. A gyógyszerek minőségét és a páciensek biztonságát a Polpharma első helyen kezeli. A cég tevékenységét a természetes környezettel szembeni gondosság jellemzi. A Polpharma több szociális és oktatási programot is foganatosít és előtérbe helyezi az egészséges életmódot. 2001-ben, a legérdekesebb gyógyszeripari és orvostudományi kutatási projektek támogatására létrejött a Polpharma Tudományos Alapítvány.

A Polpharma céggel kapcsolatos bővebb információért látogassaon el a www.polpharma.com weboldalra!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük